Хъл Сити стигна само до равенство 0:0 срещу Манчестър Юнайтед на "Кей Си Стейдиъм" и по този начин изпадна в Чемпиъншип.

"Тигрите" се нуждаеха от задължителна победа над знаменития си съперник, както и от загуба на Нюкасъл, но нито едно от двете не стана и така Хъл Сити няма да играе във Висшата лига следващия сезон.

Като цяло домакините изцяло владееха мача, но направиха множество пропуски и това им попречи да вземат победата. Хъл все пак успя на два пъти да опъне мрежата на Виктор Валдес, но попаденията бяха отменени поради засада.

В 70-ата минута пък червен картон получи Маруан Фелайни. Така Юнайтед е в Топ 4, докато Хъл Сити изпадна в Чемпиъншип.


Домакините от Хъл взеха инициативата още от началото на мача и натиснаха сериозно гостите пред наказателното им поле. В 3-ата минута Даме Н'Дойе можеше да вкара, но пропусна целта.

Това положение стресна гостите и те успяха да изнесат играта в по-предни позиции. В 10-ата минута Уейн Руни стреля мощно от дъгата на наказателното поле, но топката профуча до гредата.

Отговорът на домакините бе пропуск на Майкъл Доусън, който с глава не успя да преодолее Виктор Валдес. В 18-ата минута Хъл Сити вкара, но попадението на Никица Йелавич бе отменено поради засада.

Секунди по-късно пък Виктор Валдес направи страхотно спасяване и не позволи на Елмохамеди да опъне мрежата му. В 21-ата минута "тигрите" забиха нов гол, но и той бе отменен поради засада.

Две минути по-късно пък контузия получи Анхел ди Мария, който напусна контузени  на негово място в игра се появи Аднан Янузай. До края на полувремето домакините контролираха действията, но така и не успяха да поведат в резултата.

Второто полувреме започна с нов шанс за Хъл, но Дейвид Мейлър не успя да вкара. В 51-ата минута с пропуск се отличи и Том Хъдълстоун. Домакините натискаха, но така и не стигаха до гол.

След час игра Пол МакШейн се освободи от защитата на домакините, но стреля в аут. Пет минути по-късно и Н'Дойе можеше да опъне мрежата на Юнайтед, но Виктор Валдес показа класа и отрази.

В 73-ата минута Никица Йелавич напредна и стреля от границата на пеналта, но в аут. Четири минути по-късно гостите останаха в намален състав, след като Маруан Фелайни бе изгонен от игра с червен картон.

Домакините обаче не се възползваха от възможностите си в следващите минути и срещата завърши без попадения. Така Юнайтед е в Топ 4, докато Хъл Сити изпадна в Чемпиъншип.
 
Хъл Сити - Манчестър Юнайтед 0:0

Хъл Сити: Стийв Харпър, Джеймс Честър, Майкъл Доусън, Пол МакШейн, Ахмед Елмохомади, Дейвид Мейлър, Том Хъдълстоун, Стивън Куин, Робърт Брейди, Даме Ндойе, Никица Йелавич

Манчестър Юнайтед: Виктор Валдес, Антонио Валенсия, Крис Смолинг, Фил Джоунс, Маркос Рохо, Дейли Блинд, Ашли Йънг, Анхел Ди Мария, Андер Херера, Хуан Мата, Уейн Руни