Легендата на холандския футбол Марко ван Бастен е сигурен, че неговият сънародник Мемфис Депай ще успее да се наложи в Манчестър Юнайтед, след като стана голмайстор в Ередивизи с 22 попадения за ПСВ.

Още по темата

 

"Мемфис е специален талант, който е по-добър от останалите. Той е много добър футболист. Все още е млад, но е много силен и има свои собствени идеи, което според мен е добре за един играч", каза ван Бастен пред "Скай спортс".

"Той също така е момче, което все още иска да се учи. Под ръководството на Луис ван Гаал е в добри ръце, защото двамата вече работиха заедно на световното първенство."

"Сега трябва да покаже, че може да играе добре и в Англия. Ще успее. Не знам дали ще го стори веднага, или след година, но той притежава качествата да успее в Англия."

"Той е добър и умен футболист. Не е толкова здрав физически, но е толкова хитър, че може да намери решение във всеки момент."

"Луис Ван Гаал е добър мениджър и треньор. Той притежава богат опит и неговите резултати в миналото са доказателство, че е в състояние да изгради шампионски тим", завърши ван Бастен.