Манчестър Юнайтед ще се опита да примами Евертън да им продаде Шеймъс Коулман като предложи на "Карамелите" Джони Евънс, твърди английското издание "Дейли Стар".

Мениджърът на "Червените дяволи" Луис ван Гаал отчаяно се опитва да реши проблема си на десния бек, след като отборът удари на камък в опитите си да привлече Даниел Алвеш и Натаниел Клайн.

"Карамелите" обаче усилено се дърпат за продажбата на Коулман и настояват, че той не се продава, но от друга страна перспективата да привлекат Евънс може да ги накара да размислят.

Последният не се чувства особено добре на "Олд Трафорд", но пък имаше и своите силни моменти в клуба.

Той вече е навлязъл в последната година от договора си и от Юнайтед ще се опитат да вземат пари за него, ако не го разменят за Коулман, тъй като отборът рискува да го изпусне без пари след няколко месеца.

С оглед на сегашната ситуация и перспективата, че може да бъде резерва през следващия сезон, ако тимът привлече нов централен бранител, не е особено сигурно, че Евънс би преподписал договора си с отбора, ако му бъде предложен такъв.

Известно е, че Манчестър Юнайтед проявява много сериозен интерес към Серхио Рамос и Луис ван Гаал е твърд в решението си да привлече класен централен бранител.