Бившият селекционер на Франция Роман Доменек посъветва Морган Шнайдерлен да се разкара от Саутхямптън, ако иска да бъде френски национал.

Още по темата

 

Полузащитникът е свързван с Манчестър Юнайтед, но по последни информации самият той предпочита да се обвърже с Арсенал.

"За него Манчестър Юнайтед е добра опция. Ако иска да бъде национал на Франция, трябва да играе в Шампионската лига. Но ако остане в Саутхямптън, няма шанс", смята Доменек.

"Манчестър Юнайтед е добър вариант, макар да не е Манчестър Сити или Челси. Но Юнайтед е по-добър отбор от Саутхямптън, а за Морган най-важното нещо е да напусне сегашния си отбор."

"За него ще е добре ако си намери отбора, който е точно зад първите три големи тима в Англия. Той е достатъчно добър, за да играе в Шампионската лига", добави Доменек, който препоръча на Уго Лорис да отиде в Челси, Манчестър Сити или в Арсенал.

"Според мен той трябва да отиде в един от тези три отбора и да играе в Шампионската лига. Тотнъм е голям клуб, но не е най-големият."

"Манчестър Юнайтед се класира за Шампионската лига, но няма голяма разлика с Тотнъм. Юнайтед вече не е голям клуб в Англия. Силните там са Челси, Арсенал и Сити. "

"Арсенал винаги ще бъде голям клуб, Челси също. Сити сега става голям клуб, а Манчестър Юнайтед е от чергата на Тотнъм. Лорис трябва да бъде в най-добрия английски, френски, италиански или германски клуб", завърши Доменек.