Ръководството на Реал Мадрид продължава да прилага неимоверни усилия за привличането на Давид де Хеа от Манчестър Юнайтед. "Кралският клуб" ще се опита да осъществи трансфера още до края на тази седмица, съобщава El Mundo Deportivo.

Според източника, Реал няма да плати повече от 25 милиона евро за испанския национал, защото в сделката ще бъде включен и Кейлор Навас. Вчера беше съобщено, че "червените дяволи" ще се разделят с Де Хеа, само ако в офертата присъства Серхио Рамос. Но това вече изглежда невъзможно, тъй като защитникът е много близо до преподписване с Реал.

В същото време треньорът на Реал Сарагорса – Ранко Попович, коментира информациите, че централният защитник на отбора Хесус Вайехо е близо до преминаване на "Сантяго Бернабеу".

"Той е наш футболист и се надявам да остане. Но ще се съобразим с най-доброто както за клуба, така и за самия състезател", заяви спецът, след което добави, че не е обсъждано привличането на Асиер Ияраменди, който за два сезона не успя да се наложи в Реал.