Мениджърът на Манчестър Юнайтед Луис ван Гаал остана много доволен от победата с 0:4 при визитата на Брюж във втората плейофна среща за влизане в групите на Шампионската лига.

След този успех отборът си гарантира участието в груповата фаза на най-комерсиалния турнир, а холандецът обяви на пресконференцията след мача, че едва ли Барса и Байерн биха искали да се паднат с неговия отбор.

Освен това той похвали Уейн Руни за хеттрика, който нападателят реализира.

"Разбира се, че три гола ще дадат увереност на Руни. Всеки играч, който наниже хеттрик в такъв мач, ще придобие по-голяма такава. Радвам се много за Уейн. Той има страхотен манталитет, манталитет на победител", обяви специалистът на пресконференцията след мача.

"Дали сме готови да се изправим срещу Барса и Байерн? Едва ли те биха искали точно ние да им се паднем...", каза още холандецът.

"Ще трябва да почакаме и да видим какво можем да направим в групите на Шампионската лига. Това бе една страхотна футболна вечер за нас и постигнахме основната си цел - груповата фаза".

"В момента мога да кажа, че мачът със Суонзи е най-важното нещо пред отбора. Миналата година загубихме шест точки срещу тях и не трябва да го допуснем отново".

"Жребият? Мисля, че няма да го гледам, тъй като вторият отбор на Юнайтед има мач по това време, а осем от моите играчи ще се изправят срещу Аякс и смятам, че това ще бъде по-важно. Така или иначе дори и да го слушам или гледам не мога да имам каквото и да било влияние върху жребия", каза още той.