Вратарят на Манчестър Юнайтед Давид де Хеа все пак обмисля възможността да поднови договора си с клуба и така окончателно да приключи шансовете си да отиде в Реал Мадрид, пише вестник „АС“. 

Според изданието проваленият трансфер на играча на „Сантяго Бернабеу“ може да го накара да вземе решение да остане при Червените дяволи в дългосрочен план, тъй като рискува през целия сезон да бъде резерва и при това положение няма как да се надява да бъде част от състава за Евро 2016. 

Твърди се, че макар и да включи играча в разширения тим за Шампионската лига, Луис ван Гаал планира да закотви испанеца сред резервите, ако той не поднови контракта си и това ще означава, че на практика през сезона той ще може единствено да тренира. 

Мадридската медия съобщава, че футболистът вече е обсъдил ситуацията със своя агент Жорже Мендеш, веднага след проваленото си преминаване в Реал, който пък от своя страна държо връзка с важните хора на „Олд Трафорд“ в опит ситуацията да бъде разрешена. 

Де Хеа е разочарован от получилата се ситуация през цялото лято с него и иска да избегне подобно нещо отново, а това може да стане само с нов договор с Юнайтед. В противен случай ще трябва да приеме една година без футбол и едва след това ще опита да възроди кариерата си отново.