Нападателят на Манчестър Юнайтед Антони Марсиал обяви пред "RMC", че не трябва да бъде сравняван с Тиери Анри, тъй като в момента е много далече от нивото на французина през най-добрите му години.

Кариерата на младока на "Олд Трафорд" започна шеметно и той вкара през първите си мачове за отбора, което накара доста специалисти да го сравнят с легендата на Арсенал.

"Тиери Анри? Той е легенда в Англия. Може би с много упорита работа мога да достигна до неговото ниво, но в момента съм много далече от него", обяви той.

"Защо избрах Юнайтед? Просто е, просто тимът е в топ 5 на най-добрите клубове в Европа. Освен това ми се искаше да играя отново в Шампионската лига. Това са нещата, които помогнаха за моето крайно решение".

"Знаех също, че Ван Гаал ме искаше и това ме мотивира допълнително да приема да стана част от новия си клуб. Беше важно да покажа на треньора, че може да ми има доверие. Аз просто знаех, че ще получа своя шанс в Юнайтед и имах готовност да го грабна. В Англия футболът е много по-бърз и интензивен, отколкото във Франция", каза още той.