Френският национал и халф на Кристъл Палас Йоан Кабай призна, че изобщо не е изненадан от страхотната форма в която се намира сънародника му Антони Марсиал, откакто премина в Манчестър Юнайтед.

Мнозина са силно шокирани от старта на младия французин с екипа на "Червените дяволи", но сред тях не е бившият ас на Нюкасъл. 

19-годишният младок акостира на "Олд Трафорд" срещу 36 милиона паунда плюс редица бонуси и успя да реализира три гола в четири мача от Висшата лига.

"В момента се много говори за Антони в Англия, но аз не съм изненадан от силното му представяне, ако трябва да бъда честен", обяви Кабай, цитиран от "Goal.com".

"Не ме изненадва колко бързо успя да се впише в обстановката, а също и самото му представяне. Той е изключително талантлив футболист и няма никакво съмнение в това".

"Марсиал е много млад, но с играта си на терена по-скоро прилича на изключително зрял и опитен футболсит. Освен това успя да издържи с цялата тази врява около трансфера му. Пожелавам му да продължава в същия дух, в момента се справя много добре", каза още той.