Капитанът на Манчестър Юнайтед Уейн Руни бе доста разочарован след нулевото реми срещу ПСВ Айндховен заради което отборът му трябва да трепери до последно за мястото си на директните елиминации.

"Трябва да бележим повече голове като отбор и както казах и преди, ако в такъв мач вкараш един гол през първото полувреме, тогава той става коренно различен", обяви той пред BT Sport.

"Не можем да продължаваме така. Просто е задължително да печелим тези мачове. Това бе една среща, която бяхме в състояние да спечелим, но не го направихме".

"Играхме добре през първото полувреме, но показахме липса на самообладание през второто и това в крайна сметка ни изигра лоша шега за крайния резултат".

"Имахме повече от достатъчно положения да стигнем до успеха".

Юнайтед сега ще "гони дивото" срещу Волфсбург в Германия, като с победа най-сигурно "Червените дяволи" ще се класират напред.

"Направихме си нещата трудни за себе си и ще гоним успеха срещу Волфсбург в Германия. Това ще бъде най-трудният ни мач. Трябва обаче да вкарваме и да се възползваме от шансовете си. Ако ние вкараме първи, тогава ще имаме предимство".