Мениджърът на Манчестър Юнайтед Луис ван Гаал обяви преди предстоящата среща с Лестър от Висшата лига, че формата на отбора не го притеснява изобщо.

Както е известно през седмицата тимът врътна нулево реми у дома срещу ПСВ Айндховен и е пред угрозата да отпадне от групите на Шампионската лига при лош развой в последните мачове.

"Ако не създавахме положения, тогава щях да се притеснявам, но ние създаваме и обикновено резултатите ни са добри", обяви холандецът.

"Феновете ни трябва да бъдат щастливи, защото ние играем за тях, но същевременно те трябва да обърнат внимание и на начина по който някои противници играят срещу нас".

"Обикновено защитата е най-добрата част от състава ми и сме го доказали вече през този сезон".

"Лестър е добър отбор. Не мисля, че някой е очаквал те да бъдат лидери в класирането. Дори и самите те не са го очаквали. Според мен те заслужено са номер 1 в момента с оглед на представянето си. От сблъсъците с Раниери имам добри и лоши спомени. Надявам се сега да го победя и да изместим отбора му от първото място.".

"Обикновено този тип отбори могат да издържат дълго време, само че в края става трудно за тях. Тук в Англия обаче всички клубове имат пари за играчи и затова разликата помежду им не е толкова голяма. Така че вярвам, че Лестър може да стане шампион.