Мениджърът на Манчестър Юнайтед Луис ван Гаал остана доста разочарован след ремито 1:1 при визитата на Лестър.

Той смята, че отборът му е заслужавал победата и го е показал с играта си.

"Не съм доволен от точката, защото ние бяхме по-добрият отбор в този мач. Доминирахме в продължение на 90 минути, но не успяхме да победим", обяви той на пресконференцията след срещата.

"Усещам, че можехме да спечелим сблъсъка. Казах на играчите ми, че трябва да печелим подобен вид мачове, ако искаме да имаме шансове да станем шампиони в края на сезона".

"Подарихме реално гол на противника. Знаехме колко опасен е тимът на Лестър на контраатаки. Също така показах на играчите ми специални снимки от точно такива корнери. Нямаме право да допускаме такъв гол просто.

"Разбира се, че съм щастлив, че вкарахме изравнително попадение и след почивката играхме много силно, макар да не създадохме толкова положения".

"Мемфис имаше пред себе си шанс и трябваше да контролира топката по-добре в ситуацията, а Швайни също имаше добро положение с глава и можеше да ни донесе успеха".

"И домакините имаха страхотна възможност чрез Юлоя, но ние допуснахме това положение заради лоша организация. Не може Макнеър да ми играе като нападател".

"Уейн Руни имаше проблем и за това го смених. Може би щях да сменя Марсиал, ако Руни не се бе контузил", каза още холандецът и похвали Джейми Варди, който счупи рекорда на Ван Нистелрой.