Звездна сватба в спорта се задава през лятото. Новината дойде от новата шампионка в турнира от Големия шлем Australian Open Анджелик Кербер.

Галерия

Тя разкри, че нейната колежка Ана Иванович и капитанът на световния шампион във футбола Германия Бастиан Швайнщайгер ще сключат брак през тази година. Сръбската красавица и халфът на английския гранд Манчестър Юнайтед са гаджета от август 2014 г.

“Ана Иванович и Бастиан Швайнщайгер ми изпратиха снимка с благопожелания, след като спечелих титлата в Мелбърн. Ана е моята най-близка приятелка по време на турнирите. Двамата са толкова сладки. Много се радвам на тяхната сватба. Няма обаче да разкривам датата. Ще я запазя за себе си”, обяви Кербер пред немското списание “Бунте”.

Анджелик в момента се подготвя в Лайпциг за мачовете на Германия срещу Швейцария от неофициалното отборно световно първенство за жени “Фед къп”. Според треньорката на бундестима Барбара Ритнер Кербер е споменала нещо за късно лято като дата за сватбата.

Най-вероятно изглежда това да се случи след Уимбълдън и европейското първенство, пише "24 часа". Третият турнир от “Големият шлем” завършва за жените на 9 юли, а финалите във Франция - ден по-късно.