Легендата на Манчестър Юнайтед сър Алекс Фъргюсън е на мнение, че Маурисио Почетино е най-добрият мениджър във Висшата лига и това със сигурност ще увеличи спекулациите, че аржентинецът може да поеме Червените дяволи. 

Още вчера се появиха слухове, че той е считан от шефовете на клуба за много добър вариант, но пък според други информации Жозе Моуриньо продължава да счита, че е сигурен за поста. 

Влиянието на сър Алекс в Юнайтед и мнението му обаче, със сигурност не трябва да се подценява. Шотландецът е казал това на депутата от Лейбърстката партия Дейвид Лами, който пък е фен на Шпорите. 

„Ще ви разкрия една тайна. Преди няколко седмици бях седнал до Алекс Фъргюсън на една вечеря в подкрепа на развитието на футбола и той ми каза: Мисля, че имате най-добрия мениджър във Висшата лига” заяви Лами.    

Почетино продължава да печели похвали за работата си, след великолепния сезон на Тотнъм, като на този етап мястото в четворката изглежда най-малкото, което Шпорите могат да постигнат, тъй като са само на 5 точки от върха.