Галерия

Футболистът на Манчестър Юнайтед Маркус Рохо отново ще става баща само няколко месеца след като за пореден път изневери на съпругата си. Аржентинският модел Евгения Лусардо явно бързо прости прегрешението на мъжа си и дори очаква второ дете от него. 

Миналата година защитникът на Червените дяволи се забърка в огромен секс скандал с фитнес инструктора Сара Уотсън. Те се запознават на коледното парти на отбора, а след това тя започва да получава оферти за секс. „Офертата на Маркус беше 100 хиляди паунда, за да си държа устата затворена“, обяснява тогава Сара пред британските медии. Аржентинецът дори е отправил заплахи към нея, че ако проговори, ще я съди за клевета. 

Преди няколко месеца пък играчът на Юнайтед беше уловен да целува 19-годишна блондинка в нощен клуб в Аржентина. "Рохо и Евгения минаха през един изключително труден за тях период, но явно са оставили всичко зад гърба си - твърди близък до тях източник пред таблоида "Сън". - Всички се радваме за тяхното ново начало."

Според техни близки приятели това е най-подходящият момент те да имат бебе, а в момента двамата са на седмото небе от щастие. Двойката прекара романтична ваканция в Мексико, а снимките от почивката им събраха доста лайкове в социалната мрежа Инстаграм.