Звездата на Манчестър Юнайтед Маркъс Рашфорд държи изключително много на семейството си. 18-годишният футболист се стреми да осигури луксозен живот на своите близки. Маркъс похарчи за комфорта на майка си и братята си 1 млн. евро. Той купи разкошно имение в предградието "Уитъншоу" край Манчестър, където е израснал. 

Имотът разполага с огромна градина, шест спални и няколко бани, а когато пожелае, семейството на Маркъс може да се наслади на релаксиращи моменти в сауната. Фамилията отдаде старата си къща под наем срещу 6500 евро на месец. 

Нападателят на Юнайтед е патологично привързан към майка си Мелани, която е неотлъчно до него, откакто се е родил. Навремето двамата дори са ритали заедно в парка. 

"Много се радвам на успехите на Маркъс - споделя майка му Мелани. - Ние сме страхотно семейство и правим всичко възможно да го държим здраво стъпил на земята."

Въпреки че прекарва голяма част от времето си вкъщи, Маркъс Рашфорд все пак отделя внимание и на красивите момичета. 18-годишният футболист на Манчестър Юнайтед беше изловен с мистериозна брюнетка наскоро. Двамата излизаха от скъп ресторант в Манчестър, а папараци ги проследиха. До момента обаче футболистът не е засичан втори път с чаровното момиче.