Нортхямптън - Манчестър Юнайтед, среща от 3-ия кръг на Купата на Лигата, стадион "Сиксфилдс Стейдиъм", 21:45 часа българско време. 

Групата на Ман Юнайтед за мача: Де Хеа, Ромеро, Джонстън, Валенсия, Дармиан, Бейи, Блинд, Фосу-Менса, Рохо, Смолинг, Тюнзеб, Карик, Фелаини, Ерера, Мата, Депай, Погба, Шнейдерлин, Йънг, Мхитарян, Лингард, Руни, Ибрахимович, Марсиал и Рашфорд.

Прогноза на Gol.bg: 
Противникът на Юнайтед играе в Първа лига и на хартия гостите са абсолютни фаворити в този мач и едва ли нещо изобщо може да се обърка за тях, ако не подценят своя опонент.

В мачове от този турнир отборите от Англия залагат на резерви и по-отслабени състави, но в случая Юнайтед е в много тежка серия от 3 поредни загуби във всички турнири и това може би ще принуди Моуриньо да поусне и силни единици.

Специалния ясно осъзнава, че няма как да си позволи отборът му да допусне нова издънка, която може да увеличи значително напрежението върху него.

Противникът на Юнайтед е записал 2 загуби и също толкова победи в последните си 5 мача от всички турнири и заема място в средата на таблицата в Първа лига.

"Червените дяволи" пък започнаха шеметно сезона, но допуснаха изненадваща серия от 3 поредни поражения от Уотфорд, Фейенорд и Манчестър Сити, така че самочувствието на тима сега е сериозно занижено.

За последно двата тима се изправиха един срещу друг през далечната 1970 година, когато Юнайтед надви противника си с 6:2 у дома.

Нашата прогноза е убедителна победа с 0:5 за гостите.

Резутлат: Нортхямптън - Манчестър Юнайтед 0:5