С пристигането на Жозе Моуриньо в Манчестър е време за купи и титли за Юнайтед, смята младият нападател на рекордьорите по трофеи от Висшата лига на Англия - Маркъс Рашфорд. Португалският специалист замени на поста холандеца Луис ван Гаал, който беше вторият постоянен мениджър на отбора след напускането на легендарния сър Алекс Фъргюсън преди три години.

"Никой футболист не бива да мисли за индивидуални награди, а напротив - за отборните. След като спечелиш тях, може да мислиш и за себе си. Ние имаме шампионски отбор и наш приоритет е именно титлата, особено след тежките последни години. Промяната започна тогава, когато бях на 15, а сега имам възможност да помогна. Вярвам, че с този състав ще постигнем успехи", каза Рашфорд в интервю за ежедневника Сън.

"Манчестър Юнайтед изгражда силен дух във футболистите и ако не го притежаваш, ти нямаш място в този отбор. Когато дебютирах, разбрах в тунела на мача с Мидтюланд, че ще играя. Не се притесних, но това е резултат от дългите години, които прекарах в академията на този клуб. Учат те на това още от ранна детска възраст", добави нападателят на Юнайтед и на английския национален отбор.