Също както и Жозе Моуриньо, нападателят на Манчестър Юнайтед Златан Ибрахимович прие със задоволство нулевото равенство срещу Ливърпул на „Анфийлд“. 

В мача нямаше много ситуации, като Давид де Хеа спаси Червените дяволи с две отлични намеси след паузата и им помогна да си тръгнат с ценна точка. 

„Мисля, че резултатът е добър, предвид случилото се през второто полувреме и шансовете, които имаха“ заяви шведът, който пропусна най-добрата ситуация за Юнайтед, не успявайки да вкара с глава. 

„Трябваше поне да стрелям точно. Другия път ще се справя по-добре. Като цяло през първата част направихме това, което трябваше да направим. След почивката не бе така и те имаха повече ситуации“ добави Ибрахимович, който обаче продължава да се цели високо, въпреки не е особено солидния старт на сезона. 

„Можем да играем много по-добре. Не спираме обаче да работим и постепенно ще стигнем там, където искаме да бъдем. Сезонът е дълъг и нещата се променят непрекъснато. Трябва да печелим и да бъдем постоянни. Със сигурност не е лесно, а и ни трябва още малко време за сработване“ каза още той.