Мениджърът на Манчестър Юнайтед Жозе Моуриньо обяви, че няма лоши чувства към Челси след напускането си от клуба, а освен това даде да се разбере, че лондончани не могат да заличат името му от тяхната история.

Пред двата тима предстои голямо дерби през уикенда, а Специалния се завръща на "Стамфорд Бридж" за първи път, след като бе уволнен от отбора. 

"Много от великите мениджъри във футбола също ги уволняват, така че това е нещо нормално за нашата професия. Случва се. Разбира се, че има изключения, но те са много малко. В съвременния футбол никой не е застрахован", обяви Специалния на пресконференцията преди срещата.

"Когато напуснах клуба на два пъти, аз преди това успях да докарам големи титли на отбора и да зарадвам феновете с големи успехи. Никой не може да изтрие името ми от историята на този отбор, защото аз дадох своя принос за неговите успехи".

"Не мисля, че те искат да ми трият името от тяхната история. Освен това Челси е част и от моята история. Нямам лоши чувства към тях".

"Собственикът реши да ме уволни, феновете не решават, защото нямат власт. Те обаче показваха ден след ден, че ме искат начело на отбора и ме подкрепяха".

"Честно казано не очаквам отрицателна реакция от тяхна страна, макар че ще се опитаме да ги победим. Когато срещата започна всички ще се концентрираме върху нея".