Мениджърът на Манчестър Юнайтед Жозе Моуриньо със сигурност е един от най-мразените хора в Барселона, но след дни португалецът ще живее заедно с играчите на каталунския колос.

Според медиите в Испания от ръководството на Барселона са решили отборът да спи в хотел "Лаури" преди и след срещата с Манчестър Сити в Шампионската лига на 1-и ноември.  Както е известно, в същия хотел живее мениджърът на "червените дяволи", тъй като съпругата му и техните две деца останаха да живеят в столицата Лондон.

"Животът ми в Манчестър е катастрофа. Така е, защото съм самотен. За първи път съм разделен от семейството си. Опитваме се да се справяме със ситуацията. Реалностите обаче са, че дъщеря ми ще стане на 20 другата седмица, а синът ми - на 17 след 2 месеца. Средата им е стабилна, университет в Лондон, футбол в Лондон, приятелите им са там. Те вече са на възраст, на която не могат да ме следват навсякъде, както преди. Затова и сме разделени. Живея в 5-звезден хотел и всички знаят името му. За папараците е идеално, но за мен е катастрофа. Искам да изляза на разходка, а не мога! Искам да ида на ресторант, а не мога! Много е зле. Добре, че поне мога да си поръчвам храна. Да си купя къща? Не знам. Би било добре да си намеря апартамент с добра връзка с гаража. Може и да го направя, но не мога да готвя", каза Моуриньо наскоро.

Моуриньо тръгна за големия футбол като преводач и помощник-треньор в Барса, но набързо се превърна в недолюбван в бившия си клуб най-вече в периода, в който водеше кръвния враг Реал Мадрид.