Мениджърът на Манчестър Юнайтед Жозе Моуриньо посвети успеха с 1:0 над Манчестър Сити за Купата на Лигата на феновете.
 

"Щастлив съм, защото играчите ми направиха всичко това, което се искаше от тях и в крайна сметка заслужено стигнахме до успеха", поясни Специалния по време на пресконференцията след мача.

"Тази победа е много добра за нас, защото през последната седмица не ни вървеше. Феновете със сигурност са останали разочаровани от негативните резултати, които постигнахме, но тази победа е един добър начин да им се реваншираме".

"Да спечелиш срещу Манчестър Сити определено е едно добро усещане и аз съм много щастлив както за моите играчи, така и за нашите привърженици".

"Дори и да бяхме загубили този мач, аз щях да бъда доволен от играчите ми, защото те дадоха абсолютно всичко и показаха, че им пука за нашите страхотни фенове".

"Когато съм в един отбор, сърцето ми принадлежи именно на неговите привърженици и тази победа е за тях. Правим всичко на терена именно за тях. 

"Истината е, че след онова 0:4 от Челси те ни подкрепяха безрезервно и никога не съм усещал подобна подкрепа при такъв негативен резултат".