Нападателят на Манчестър Юнайтед Златан Ибрахимович отрече твърденията, че нарочно е ритнал в главата Шеймъс Колман от Евертън при равенството 1:1 вчера. 

Двамата се сблъскаха при една ситуация в началото на второто полувреме и останаха съмнения, че шведът е действал умишлено. Ререфът Майкъл Оливър не видя случилото се, но футболистът може да бъде наказан по видеозапис. Ибра обаче не смята, че е направил нещо нередно. 

„Беше много физически мач. Съперникът игра твърдо. Чух някой от коментаторите да казва, че съм ритнал нарочно някого в главата, но това бе единоборство 50 на 50 и той ме дръпна на земята. Повярвайте ми, ако поискам да ритна някой в главата ще го направя така, че направо ще го приспя. Това е единственото, което мога да кажа“ заяви Ибрахимович пред клубната телевизия, след като вкара гола за своя тим със страхотен прехвърлящ удар. 

„Получих прекрасна топка от Марсиал, видях, че вратарят излиза напред, така че прецених, че е най-добре да опитам да го прехвърля и се получи добре. Жалко е обаче, че не спечелихме. Бих предпочел да победим дори и ако не съм вкарал. Това просто е начинът ми на мислене“ каза още футболистът.