Мениджърът на Манчестър Юнайтед Жозе Моуриньо определи групата за решителния мач от група "А" на Лига Европа срещу украинския Заря Луганск.

По всяка вероятност "червените дяволи" ще излязат с първия си състав в утрешния мач, като в сред заминалите за Одеса са почти всички ключови играчи в отбора. Капитанът Уейн Руни е сред избраниците на Моуриньо, след като пропусна неделния мач с Евертън заради наказание. Защитникът Ерик Байи също попадна след 19-те футболисти в групата, след като се възстанови от продължително лечение на травма.

За Украйна не пътуваха контузените Крис Смолинг и Люк Шоу, докато Майкъл Карик, Матео Дармиан, Антонио Валенсия, Мемфис Депай и Морган Шнайдерлин получиха почивка. Бастиан Швайнщайгер пък е без картотека за турнира.

Юнайтед се нуждае от поне точка, за да си осигури участие на 1/16-финалите в турнира и от победа, ако иска да се бори за първата позиция в групата. 

Група на Манчестър Юнайтед за гостуването на Заря Луганск: Де Хеа, Ромеро, Джонстън; Фосу-Менса, Джоунс, Байи, Рохо, Блинд, Йънг; Фелайни, Ерера, Погба, Лингард, Мата, Мхитарян; Марсиал, Рашфорд, Руни, Ибрахимович.