Нападателят на Манчестър Юнайтед Маркъс Рашфорд остана доволен от жребия за 1/4финалите за ФА Къп, който прати Червените дяволи на Челси. 

Причината е, че младокът иска отборът да си отмъсти на Сините за поражението от тях с 0:4 в първенството през октомври. Освен това тогава част от феновете на лондончани подиграваха Жозе Моуриньо. 

Вчера Рашфорд се разписа срещу Блекбърн и вярва, че в средата на март тимът му ще се представи много по-добре на „Стамфорд Бридж“. 

„Определено имаме да им връщаме, така че се надявам да го направим. В добра форма сме, така че ще излезем уверени и ще търсим победата“ коментира 19-годишният нападател. 

„Ясно е, че на тази фаза от надпреварата ще срещнеш труден съперник. До тогава обаче има време и ние трябва да мислим единствено за двубоя, който предстои и как да запазим добрата си серия, в която се намираме. Вярвам, че ще стане добър мач“ добави той. 

От края на октомври Юнайтед загуби едва два мача от 25 във всички турнири, като се приближи на 2 точки от Топ 4 във Висшата лига и в неделя ще играе финал за Купата на Лигата срещу Саутхемптън.