Легендата на Манчестър Юнайтед Гари Невил е на мнение, че отборът може да жертва ФА Къп, за да може да се концентрира във Висшата лига и Лига Европа.

Според него главната цел пред тима е да играе в Шампионската лига през есента, а най-лесният път до турнира на богатите е спечелването на Лига Европа. Очевидно във Висшата лига ще бъде доста по-трудно на тима да попадне в четворката, заради изключително голямата конкуренция.

Пред "червените дяволи" предстои мач срещу Челси за ФА Къп в понеделник, но броени дни след това тимът има много важно домакинство на Ростов от Лига Европа.

"Очевидно е, че има само два пътя пред Юнайтед за Шампионската лига. Това са Лига Европа и Висшата лига. За тима ще бъде голямо предизвикателство мача с Челси от ФА Къп в понеделник. Може би именно този мач може да бъде жертван от отбора, тъй като няколко дни след това пред тима има изключително важна среща с Ростов за Лига Европа на "Олд Трафорд". Знаете, че победата над руснаците е задължителна", обяви той пред "Омниспорт".