Манчестър Юнайтед - Ростов, мач реванш от осминафиналите на Лига Европа, стадион "Олд Трафорд", днес от 22:05 часа българско време

Гледайте мача на живо ТУК!

Групата на Манчестър Юнайтед

Вратари: Де Хеа, Ромеро

Защитници: Дармиан, Рохо, Смолинг, Джоунс, Валенсия, Байи, Блинд

Халфове: Мхитарян, Ерера, Погба, Йънг, Лингаард, Фелайни, Мата, Карик

Нападатели: Ибрахимович, Рашфорд

Контузени: Марсиал, Руни
Наказани: няма

Прогнозата на Gol.bg:

Манчестър Юнайтед отпадна от единия фронт в началото на седмицата (0:1 от Челси за ФА Къп), но днес е устремен към най-важната си цел - трофея в Лига Европа, който ще отвори път за групите на Шампионската лига догодина.

На пътя на "червените дяволи" е коравият отбор на Ростов, който преди седмица измъкна равенство 1:1 в мраза край река Дон.

В лагера на Юнайтед са пределно амбицирани за реванша, особено след като наредиха три мача без победа.

Този път играчите на Жозе Моуриньо няма да се мъчат като пилета в кълчища като в първия двубой в Русия и на безупречния "Олд Трафорд" са в ролята на категоричен фаворит.

Мениджърът на "червените дяволи" Жозе Моуриньо обяви, че няма да може да разчита на Уейн Руни и Антони Марсиал в битката с руснаците. Двамата имат контузии и отпадат от групата.

"Марсиал беше контузен за мача с Челси. Когато си контузен за мача в понеделник вечерта, значи няма да участваш и в тренировката във вторник.

Щом не участваш в тази тренировка, няма начин да си във форма и за днешното занимание. Руни е контузен", заяви Моуриньо преди срещата.

Добрата новина за него обаче е свързана със Златан Ибрахимович. Шведската звезда ще може да играе в днешния мач на "Олд Трафорд", защото дисквалификацията му от 3 мача важи само за срещите в Англия.

При Ростов има повече кадрови проблеми, като ще липсват някои основни футболисти. Гранат и Джанаев са контузени, а Калачов и Гаткан пропускат двубоя заради наказания.

Юнайтед няма право на грешка, ако иска да се завърне сред големците в Шампионска лига през следващия сезон. Минимумът за "червените дяволи" е явява домакинска победа поне с два гола.

Резултат: 3:1