Английският гранд Манчестър Юнайтед проявява сериозен интерес към вратаря на Интер Самир Ханданович, съобщава The Independent.

Според авторитетното издание, "червените дяволи" искат да привлекат словенския страж като заместник на Давид Де Хеа. Неговото име продължава да бъде свързвано с европейския клубен шампион Реал Мадрид, който се опитва да го привлече вече 2 г.

На "Олд Трафорд" нямат желание да се разделят с титулярния си вратар, но приятелката на Де Хеа настоява да се върне в Испания, което може да окаже сериозно влияние върху евентуална сделка. Точно заради това Юнайтед се е насочил към 32-годишния Ханданович, чиято мечта е да дебютира в Шампионска лига. По всичко изглежда, че Интер за поредна година няма да се класира за най-силния европейски клубен турнир и това може да накара словенеца да поиска трансфер.

Другият вариант пред Юнайтед е соченият за наследник на най-добрия вратар на планетата Джанлуиджи Буфон – Джанлуиджи Донарума, но Милан е категоричен, че не иска да се разделя с 18-годишния си юноша.