Мениджърът на Манчестър Юнайтед Жозе Моуриньо призова колегата си от Кристъл Палас Сам Алардайс да не надъхва прекалено много играчите си този уикенд.

"Червените дяволи" приемат спасилия се от изпадане Палас в неделя, в мач без абсолютно никакво значение. Дни по-късно за Юнайтед предстои важния финал срещу Аякс в Лига Европа и поради тази причина португалецът ще заложи на млади футболисти.

"Никога не съм виждал опит програмата да бъде направена в полза на английските клубове, които участват в евротурнирите. Не съм го виждал спрямо Челси, спрямо Манчестър Юнайтед или Манчестър Сити миналата година. И ако искаме мачът да се играе на друга дата ще бъде една загубена битка", коментира Жозе.

"Трябва да го приемем и се надявам нашите фенове да подкрепят отбора, да ни простят наивността и липсата на достатъчна увереност. Надявам се Големия Сам да покаже, че е добър приятел и Палас да не бъде груб. Да каже на Заха да влиза леко в единоборствата, да остави Бентеке у дома. Надявам се да бъдат внимателни с нас", добави Моуриньо.