Манчестър Юнайтед планира да привлече класен централен защитник през лятото, а според "Сън" отборът има три варианта за този пост. 

Сред опциите пред Жозе Моуриньо са Майкъл Кийн, Виктoр Линдельоф, който бе свързван и през зимата с трансфер в тима, както и Върджил ван Дайк. 

Интересно е да се припомни, че само преди две години и половина "червените дяволи" продадоха Кийн на Бърнли срещу нищожните 2 милиона паунда, но в момента той е един от най-стабилните защитници във Висшата лига.

Заради отличните му изяви той дори дебютира за националния тим на Англия срещу Германия през март. Неговият договор с тима изтича през лятото на следващата година. 

Защитникът на Саутхямптън Ван Дайк е един от лидерите на отбора и името му е свързвано и с Ливърпул, като "светците" едва ли биха го продали за по-малко от 50 милиона паунда. 

Името на шведа Линдельоф от Бенфика също е добре известно и той е свързван с доста от топ отборите на Стария континент, но португалците държат да получат поне 40 милиона в английска валута за него.