Жозе Моуриньо е готов да пусне Давид де Хеа в Реал Мадрид, ако в замяна получи Алваро Мората, твърди специалистът по испански футбол на „Скай Спортс“ Гийем Балаге. 

Испанският гранд отдавна иска вратаря, докато бъдещето на нападателя е неясно, тъй като той не е доволен от ограниченото си игрово време и затова има спекулации, че ще напусне през лятото. 

„Мората заяви снощи, че желанието му е да остане в Реал, но въпреки това той се оглежда за нов клуб. Засега няма нищо от Милан, докато Манчестър Юнайтед го иска“ заяви Балаге  в Туитър. 

„Моуриньо е готов да продаде Де Хеа на Реал за 25 милиона евро, ако към сделката бъде добавен и Мората, който би се радвал да играе във Висшата лига и е искан и от Челси“ добави той. 

Подобна сделка изглежда, че би била доста добра и за Реал, защото Белите отдавна искат да си осигурят услугите на вратаря. Испанският нападател пък явно е гласен за заместник на Златан Ибрахимович, тъй като основният въпрос в момента е кой ще бележи головете за Юнайтед през новия сезон.