Младият нападател на Манчестър Юнайтед Маркъс Рашфорд вярва, че ще оформи отличен тандем в атаката на отбора с Ромелу Лукаку и счита, че белгиецът е дошъл в най-добрия момент в отбора. 

Много е вероятно Жозе Моуриньо да разчита именно на двамата да носят головете на отбора през новия сезон и младокът е сигурен, че с течение на времето те ще направят страхотно партньорство. 

„Той вече натрупа сериозен опит и тепърва навлиза в най-добрите години от кариерата си. През последните 3-4 години бележи много голове и според мен дойде при нас във възможно най-точния момент“ коментира Рашфорд. 

„Мисля, че мога да науча доста неща от него, а играейки заедно със сигурност ще ни помогне на се разбираме по-добре и по-добре. Все още се опознаваме извън терена, което е от много голямо значение и когато стане всичко ще се нареди“ добави нападателят, който през миналия сезон се разписа 11 пъти, макар и да бе в сянката на Златан Ибрахимович. 

„Той ми помогна много не само чисто футболно, но и по отношение на психиката. Гледах как се готви за мачовете и това бе нещо много полезно за мен“ сподели още Рашфорд.