Мениджърът на Манчестър Юнайтед Жозе Моуриньо очаква съвсем скоро към отбора му да се присъедини още един нов солиден играч. 

Червените дяволи вече купиха защитника Виктор Линдельоф и нападателя Ромелу Лукаку, но клубът е свързван с други футболисти като Ерик Дайър, Неманя Матич и Иван Перишич. 

„Би било страхотно, ако успеем да привлечем още един играч и то скоро. Линдельоф и Лукаку вече свикват с отбора и колкото повече време минава разбирателството с останалите ще става все по-добро. Не контролирам обаче аз нещата по отношение на новите играчи” коментира португалецът. 

„Благодарен съм на вицепрезидента Ед Уудуърд и неговия екип за фантастичната работа. Той ни осигури двама страхотни футболисти, но имаме нужда от още. Виждаме какво правят останалите като Ливърпул, Ман Сити и Уест Хям, който също купува солидни играчи, така че очаквам още малко” добави той. 

„Това обаче не става лесно заради високите цени и нежеланието на клубовете понякога да преговарят. До 31 август има още време, но мога да кажа, че има огромна разлика в това, че Лукаку е при нас още от началото, отколкото ако го бяхме взели на 29 август” каза още Моуриньо.