Ромелу Лукаку определи дебютния си мач за Манчестър Юнайтед във Висшата лига като „сбъдната мечта”, след като се разписа на два пъти при 4:0 над Уест Хям. 

Белгиецът бе в центъра на вниманието, след като Червените дяволи платиха за него 75 милиона паунда на Евертън, но вече започна да изплаща тези средства. 

„Разбира се, че това бе мечтан дебют. Да играя пред такива фенове за толкова велик клуб, това е сбъдната мечта. Най-важна обаче бе победата” коментира Лукаку след сблъсъка. 

„Да спечелим вкарвайки 4 гола, а и запазвайки суха мрежа, бе прекрасно. Започнахме много добре, така че трябва да продължим да работим. Това е само началото, но сме доволни” добави той. 

„Когато играеш за Манчестър Юнайтед, всеки има задължения. Моята е да запазвам топката и да бележа голове. Целият отбор обаче се справи отлично днес, тъй като създадохме много положения и вкарахме много голове. Феновете искат атрактивен футбол и ние трябва да продължим така, но трябва и да се браним както трябва, което и направихме, така че ги зарадвахме” каза още Лукаку.