Завръщането на Златан Ибрахимович в Манчестър Юнайтед може да се счита за абсолютно сигурно!

Това става ясно от официалния сайт на един от генералните спонсори на "червените дяволи" Adidas. На него в продажба са пуснати тениски на шведската звезда. Там се вижда, че Ибра ще играе с №10 на гърба си, след като деветката, която носи през миналия сезон, отиде в Ромелу Лукаку. Десетката пък остана свободна след завръщането на Уейн Руни в Евертън. На "Олд Трафорд" със сигурност са доволни от развоя на нещата, защото промяната на номера ще генерира огромни приходи от продажбата на тениски.

Договорът на Златан с Юнайтед изтече в края на миналия сезон. Той не беше подновен, защото ветеранът получи тежка контузия на коляното. Възстановяването му протича именно в "Театъра на мечтите", което беше ясен знак, че той ще остане, въпреки интереса на Милан и други клубове към него.

Очаква се новото споразумение да е до края на настоящия сезон и да стане факт през зимата, когато Ибра ще се завърне в игра. Лично мениджърът на 20-кратния шампион на Англия Жозе Моуриньо настоя шведът да подпише оговор, за да има по-голям избор в предни позиции. От ситуацията големият печеливш е Юнайтед. Освен приходите от новите тениски, клубът си спести и заплатата на звездата за няколко месеца.