През следващото лято Манчестър Юнайтед ще направи нов опит да привлече мотора на Рома Раджа Наинголан, съобщава Daily Star.

Според изданието, "червените дяволи" продължават да следят изявите на Нинджата и в негово лице виждат идеалния заместник на 36-годишния Майкъл Карик. През изминалия трансферен прозорец от "Олд Трафорд" отправиха оферта от 45 милиона евро за белгиеца, която моментално беше отхвърлена. Впоследствие Наинголан поднови договора си с "вълците" до 30 юни 2021 година.

Името на сърцатия полузащитник е свързвано и с Челси, където Антонио Конте настоява за привличането му. На фона за сериозния интерес към него, 29-годишния футболист даде интервю, в което заяви, че няма намерения да напуска "Олимпико". "Отказвал съм много оферти и искам да играя за Рома. Обичам да нося екипа на отбора, разбирам се чудесно с тифозите и съм щастлив в Рим. Едва ли ще намеря по-добро място за мен", заяви Наинголан.

Той играе за "вълците" от 2014 година, когато беше купен от Дженоа за едва 6 млн. евро плюс бонусите. За Рома Нинджата има над 160 мача във всички турнири.