Майкъл Карик и Андер Ерера, които попадат рядко в титулярния състав на Манчестър Юнайтед, трябва да бъдат търпеливи и това ще бъде възнаградено, увери мениджърът на тима Жозе Моуриньо. Португалецът добави, че те са в неговите планове, въпреки че Карик все още не е играл, докато неговият испански съотборник има един мач.

"Карик и Андер трябва да имат търпение и техният момент рано или късно ще настъпи. Те със сигурност ще бъдат важни играчи за нас, защото са част от отбора ни. За съжаление обаче, в един мач мога да пусна само 11 футболисти", каза мениджърът на Юнайтед.

"Серхио Ромеро игра във финала на Лига Европа, който беше последен за миналия сезон. Сега той не е в нашия отбор. Ерера пък беше най-стабилният ни футболист, а сега не играе като титуляр. Просто понякога така се случва в големите клубове", добави португалецът.

"Предложихме на Майкъл Карик нов договор, защото той е важен за нас. В момента просто Маруан Фелайни и Неманя Матич са в най-добрата форма, в която съм ги виждал", завърши Моуриньо.

Пол Погба също е твърд титуляр за Юнайтед, но в момента той лекува контузия. Рано или късно обаче Моуриньо ще даде почивка на Матич и в този момент ще бъде даден шанс на Карик или Ерара. Това може да се случи още днес в мача срещу Бъртън Албиън.