Манчестър Юнайтед - Бъртън, среща от 3-ия кръг на турнира за Купата на Лигата, стадион "Олд Трафорд", 22.00 часа българско време.

 

Вероятни състави на двата отбора:

Манчестър Юнайтед: Ромеро; Шоу, Смолинг, Линдельоф, Дармиан; Фелайни, Карик, Ерера; Марсиал, Лингард, Рашфорд
Бъртън: Байуотър; Търнър, Макфадзън, Бъкстън; Брейфорд, Лунд, Мърфи, Алън, Уорнък; Акинс, Сордел

 

Можете да гледате мача на живо в интернет ТУК!
 

Прогнозата на Gol.bg:

Актуалният носител на Купата на Лигата Манчестър Юнайтед започва тазгодишното си участие в надпреварата с домакинство на втородивизионния Бъртън Албиън.

На пресконференцията преди двубоя Жозе Моуриньо призна, че ще даде почивка на 4-ма от своите играчи. Това са Де Хеа, Валенсиа, Матич и Баи. Участие в срещата няма да вземат и контузените Пол Погба, Златан Ибрахимович, Аксел Туанзебе и Маркос Рохо. В състава се завръща Люк Шоу, който най-вероятно ще запише първи минути през този сезон.

Гостите нямат особени проблеми с окомплектоването на своя състав и единственият, който ще пропусне двубоя заради контузия е нападателят Лиам Бойс.

"Червените дяволи" се намират в страхотна форма и едва ли Бъртън ще успее да се противопостави по някакъв начин. Въпреки многото отсъстващи в отбора на Моуриньо, той разполага с достатъчно дълга скамейка от класни играчи, които да се разправят с непретенциозния тим от едноименния град.

Букмейкърите определиха Юнайтед за тотален фаворит и коефициентът за успех на "Червените дяволи" е едва 1.10. Хиксът се котира на 13.00, а ставката за успех на Бъртън е 26.00. Може да се възползвате от евентуален залог с хендикап за успех на домакините от -3.5 гола, което е оценено на 2.37.

 

ПРОГНОЗА: Манчестър Юнайтед - Бъртън 5:0

 

Александър Линдарев, специално за Gol.bg