Мениджърът на Манчестър Юнайтед Жозе Моуриньо похвали Антони Марсиал за цялостното му подобрение на терена, а и от чисто човешка гледна точка.

Французинът бе отписан от някои специалисти, но той възроди кариерата си в тима и вече има 4 гола от началото на сезона, като по този начин дава сериозна заявка за място в основния състав.

"Виждам голямо подобрение в Антони и той не само от игрова гледна точка, а и като настроение, като език на тялото. Той е един наистина щастлив млад човек в момента, който се труди здраво и това му доставя удовоствие", каза Специалния, цитиран от "Скай Спортс".

"В последния мач на тима у дома той се опитваше да се наслаждава на футбола и аз съм изключително доволен от неговото отношение към момента". 

"Мачът със Саутхямптън? Този отбор все попада на много добри мениджъри. Там бяха Почетино, Пюел, Куман, а сега е Пелегрино. Маурисио има страхотни познания от опита си в Аржентина, Испания и Англия. Бих го сравнил с Рафа Бенитес. Ще ни бъде трудно, защото противникът е отбор, който играе добър футбол и има добри изпълнители".