Мениджърът на Манчестър Юнайтед Жозе Моуриньо разкри, че има проблеми в средата на терена, които да реши преди утрешния мач с ЦСКА Москва от втория кръг на груповата фаза в Шампионската лига. Аут за двубоя с "армейците" е трайно контузеният френски национал Пол Погба, а Моуриньо няма да може да разчита също така и на Маруан Фелайни и Майкъл Карик, които страдат от по-леки травми.

"Няма да мога да ползвам Фелайни, Погба или Карик, така че нямам много възможности пред себе си. Ние обаче ще се нуждаем от силно и балансирано представяне от целия отбор, а не само от определени играчи, за да спечелим този мач. Това е и целта ни", заяви португалецът по време на пресконференция преди мача.

"Контузията на Фелайни можеше да бъде много по-тежка, така че той има късмет в това отношение. Мисля, че (съдията) Крейг Поусън се справи много добре с мача (със Саутхямптън), но на повторението по телевизията след мача видях, че Фелайни се е разминал с по-сериозна травма. Не очаквам той да отсъства дълго време, но със сигурност няма да играе и срещу Кристъл Палас", съобщи Моуриньо.

"Този състав на ЦСКА е най-силният, срещу който съм се изправял и ще ни бъде много трудно. Трябва обаче да продължим да играем нашата си игра, за да задържим победната си серия. Ако в даден момент противникът има превъзходство, както бе срещу Саутхямптън, трябва да играем по-просто и да се опитаме да ликвидираме това преимущество", каза още Моуриньо.

Запитан за силата на ЦСКА, Моуриньо отговори доста уклончиво: "Не обичам да говоря за опонентите ни. Ако кажа нещо хубаво за тях, те се мотивират допълнително. Ако кажа нещо лошо за тях, те отново се мотивират от това. Но мога да кажа, че обичам да идвам в Москва. Това е хубав град и става все по-хубав всеки път, когато се върна", каза още Моуриньо.

Манчестър Юнайтед и ЦСКА водят в група "А", след като в първите си срещи от турнира победиха съответно Базел и Бенфика.