Бившият футболист и капитан на Манчестър Юнайтед Гари Невил разкритикува играта на "червените дяволи" и добави, че успехите за тима ще се върнат когато Жозе Моуриньо промени подхода си в гостуванията на големите опоненти.

"Това трябва да се промени. Ако искат да спечелят лигата ще трябва да се справят по-добре в гостуванията си. Ще трябва да започнат да контраатакуват по-добре. Защитната част е много добра, издръжлива, силна, както и вратарят. Но след това трябва да вкараш гол на съперника.

Жозе Моуриньо е печелил титли в тази страна редовно. Той е стигал далеч със "сините" от Лондон. Неговият Челси беше един от най-добрите гости в лигата. Той знае какво трябва да направи. Той знае, че ще трябва да започне да се представят по-добре в гостуванията в бъдеще, когато говорим за големи мачове.

Аз бях разочарован от Лукаку, трябва да се каже. Това е тежко място за гостуване. Той изглеждаше разсеян. Не беше на себе си. Той не повлия изобщо на играта. По никакъв начин. А именно големите мачове ще го определят като играч на Манчестър Юнайтед, а не срещу отборите, които тимът прегазва. Той е нападател на Манчестър Юнайтед - централен. Има големи очаквания с тази роля - трябва да излезеш и да печелиш мачове за отбора си", каза Невил.

Бившият десен бек на Манчестър Юнайтед и английския национален отбор в момента е анализатор в телевизия "Sky Sports", след като през пролетта на 2016 година бе уволнен от длъжността треньор във Валенсия, тъй като постигна само три победи с "прилепите" за 16 мача от Ла Лига.