Мениджърът на Манчестър Юнайтед Жозе Моуриньо реши да коментира спекулациите в пресата, че се дърпа за нов договор с отбора и иска прекалено много пари, както и, че може да поеме ПСЖ, след като реши да пофлиртува с парижани в телевизионно интервю. 

Португалецът вече е изпълнил половината от тригодишния си контракт с отбора, след като пое тима през 2016 година и замени Луис ван Гаал начело на него. 

През този сезон определено си личи, че неговият отбор впечатлява сериозно с представянето си и се намира на крачка от лидера Манчестър Сити във Висшата лига, а освен това играе силно и в Шампионската лига.

"Вие, английските медии, сте отговорни за тази ситуация, защото един ден пишете, че ще подпиша за пет години за по милиард паунда на сезон, а друг ден пишете, че ще си тръгна и ще отида в ПСЖ",обяви той, цитиран от "Скай Спортс".

"Отговорът е, че нищо не се случва. Няма да подписвам петгодишен договор, нито ще ходя в Париж да поемам тамошния отбор. В момента съм мениджър на Манчестър Юнайтед и имам договор с този клуб, така че си изпълнявам стриктно задълженията".

"Просто бях казал, че това няма да е последният ми отбор, а след тези мои думи някои хора се опитаха да злоупотребяват и да говорят злонамерени неща. Истината е, няма да подписвам петгодишен нов договор, но не мисля и да напускам".

"Кажете ми, как си представяте в съвременния футбол един мениджър да остане 15 или 20 години в даден отбор? Арсен Венгер е последният останал от тези треньори. Според мен това е невъзможно".