Мениджърът на Манчестър Юнайтед Жозе Моуриньо остана силно впечатлен от Пол Погба, който се завърна след два месеца отсъствие, но игра отлично и записа гол и асистенция при 4:1 срещу Нюкасъл. 

„Той бе на топ-ниво. Сякаш изобщо не е отсъствал. Представянето му бе отлично и това нямаше как да не повлияе цялостно върху мача. Значението му за нашата игра е наистина сериозно, тъй като с него сме много по-креативни” заяви Моуриньо. 

„Когато се появиха признаци на умора веднага го смених, тъй като не искаме да рискуваме и да го претоварваме. За времето, през което бе на терена обаче, изобщо не личеше, че е отсъствал толкова дълго” добави португалецът, който все още не е сигурен дали ще пусне Погба и срещу Базел в Шампионската лига или ще му даде почивка. 

Златан Ибрахимович пък записа първото си участие за сезона, след като преодоля тежка контузия и бе на път да вкара впечатляващ гол, но нямаше късмет. „Беше много емоционално. Ние бяха близо до него през цялото време и сега да го видим отново в игра е фантастично” каза още Жозе.