Жозе Моуриньо не пропусна да похвали Давид де Хеа, който се отчете със серия спасавяния, за да помогне за важната победа на Манчестър Юнайтед над Арсенал с 3:1. 

„След мача му казах, че неговото представяне беше най-силното, което съм виждал от вратар в света. В крайна сметка един тим има нужда от вратар, когато се нуждае от него” заяви португалецът. 

„Мачът беше фантастичен. Сигурен съм, че феновете не са искали да свърши. За мен бе различно, тъй като исках да спечелим, така че желанието ми бе двубоят да приключи. Започнахме страхотно, с много енергия и това ни постави в отлична позиция” добави той. 

Моуриньо не пропусна да покаже ирония към съперника, след като Александър Лаказет стартира, въпреки че Арсен  Венгер бе обявил, че няма да играе поради контузия. 

„Поздравления за двата лекарски екипа. В нашия случай Неманя Матич бе възстановен от статут на „вероятен”, докато играчът на Арсенал бе от статут „няма да участва”, така че поздравления за тях” изтъкна наставникът. 

По отношение на изгонването на Пол Погба за грубо действие срещу Бейерин, Специалния сподели: „Не видях какво се случи, но мога да кажа, че Пол е разочарован от реакцията на Кошчелни, тъй като всички знаят, че той не е мръсен играч”.