Голямата звезда на Сампдория Антонио Касано се съгласи да позира с фланелка на Милан и призна, че не би отказал на гранда от Милано.

"Скай Италия" разкри преди два дни, че нападателят на Сампдория ще заиграе на "Сан Сиро" от януари, а вчера Адриано Галиани призна, че наистина двете страни са постигнали договорка.

Големият проблем са 5-те милиона евро, които трябва да бъдат платени на Реал (Мадрид) в случай, че ФантАнтонио напусне "Луиджи Ферари".

Въпреки всичко се очаква сделката да стане факт до броени дни и Касано да подпише договор за 4 години с гранда от Милано.

"Фланелката ми отива, нали? Тя наистина изглежда добре и аз с удоволствие бих играл с нея. Кой не би приел да заиграе в Милан?", заяви ухиленият нападател, докато позираше с фланелка на "Росонерите".

Касано не пропусна да коментира и кошмарния си престой в Реал (Мадрид), за който стана на въпрос, след като стана ясно, че "Белия балет" ще трябва да получи 5 милиона евро за него, ако трансферът му на "Сан Сиро" се осъществи.

"Естествено, че времето, което прекарах в Мадрид, бе катастрофално. Ще видим какво ще се случи в следващите няколко дни", каза футболистът, който намекна, че трансферът му в Милан още не е финализиран.

През седмицата арбитражният съд към Серия "А" постанови, че Касано и Сампдория няма как да разтрогнат договора си, въпреки желанието на президента на генуезци Рикардо Гароне.

Последният би пуснал нападателя на драго сърце в Милан, само и само клубът да се отърве от него.