Първо сватба, а после – брадва. По всичко личи, че по този сценарий ще се развият отношенията между новия треньор на Милан Кларънс Зеедорф и най-голямата звезда на тима Марио Балотели. Холандецът увери, че няма никакви проблеми със своенравния нападател, който пък му се отблагодари с три гола в три мача. Според Goal.com обаче идилията ще продължи само до лятото.

Зеедорф е получил картбланш да реши кои от настоящите футболисти да останат и кои да си тръгнат. Балотели е от вторите, твърди сайтът. Росонерите се надяват италианският национал да се представи добре на световното първенство, за да му вдигнат цената. В момента интерес към нападателя проявява Арсенал, но в клуба са убедени, че ще се намерят и други претенденти за него.

По всяка вероятност Милан ще се раздели още с Абате и Робиньо. Що се касае до новите попълнения, едно от тях може да стане асът на Торино Алесио Черчи. За него обаче росонерите ще трябва да се преборят с Ювентус. Смята се, че Торо е готов да се раздели с нападателя срещу 20 млн. евро.