Адриано Галиани обяви, че Милан има сериозен интерес към вратаря Микаел Агаци, който е собственост на Каляри, но отсече, че отборът не е договорил трансфера му, както се пише в медиите.

Преди ден-два излезе информация, че вратарят е сигурен за "Сан Сиро" от следващия сезон и остават малки детайли около уреждането му, но истината очевидно е друга.

Договорът на стража със сардинци изтича след края на настоящия сезон и той може да подпише предварителен договор с който и да е друг отбор, който да влезе в сила от лятото. Заради нежеланието си да преподпише с Каляри Агаци бе пратен под наем в Киево за последните шест месеца от контракта си.

"Агаци е опция за нас, но не е вярно, че сме финализирали трансфера му", каза Галиани, цитиран от "Футбол Италия".

"Той има договор с отбора си до лятото, а след това ще видим какво ще се случи".

"За наше съжаление не успяхме да спечелим мача си през уикенда. Ако го бяхме направили, щяхме да намалим изоставането си от отборите пред нас, защото някои от тези тимове загубиха мачовете си".

"Надявам се през следващите няколко седмици да се изкачим нагоре в класирането. Доволни сме от промените в отбора и смятам, че в момента момчетата се справят доста добре", завърши вицето на Милан.