Бившият изпълнителен шеф на Ювентус Лучано Моджи разкритикува състава на Милан, срещу който бианконерите ще излязат в неделя вечерта. Моджи заяви, че привличането на Рами през зимния трансферен прозорец се е оказало добър ход за росонерите, но крайно недостатъчен.

"Не бих казал, че Рами е изключителен играч", отбеляза Моджи. "Той е обикновен защитник, който даде своя принос за подобряването на резултатите на тима. Милан обаче продължава да има сериозни затруднения в защита. Да вземем мача с Атлетико М, когато точно Рами и Бонера не успяха да попречат на Коща да вкара с глава."

"Милан трябваше да привлече наистина силен защитник. Освен това в средата на терена има твърде много атакуващи играчи, но не и дефанзивни халфове. Привличането на Есиен не им помогна с нищо, защото стилът му на игра се покрива изцяло с този на Мунтари и Де Йонг. Като цяло играчите, с които разполага Зеедорф, трудно си пасват на терена. На някои постове отборът разполага с твърде много изпълнители, за други няма достатъчно такива", заключи Моджи.

Той все пак добави, че очаква росонерите да се хвърлят здраво срещу Юве и не изключва възможността те да спънат шампиона и водач в класирането.