Ултрасите на Милан изпаднаха в ярост след загубата с 2:4 от Парма. Запалянковците се събраха пред стадиона и поискаха да говорят с треньора Зеедорф и представители на футболистите.

Запалянковците се събраха пред стадиона, скандирайки "Вие сте лайна", "Галиани, върви си", "Искаме 11 като Барези". В крайна сметка с тях се срещнаха Кака, Бонера, Балотели и Абате, както и Зеедорф. Ултрасите поискаха нападателят да се раздава повече на терена, а треньора накараха да обещае, че ще има големи промени в състава за следващия сезон.

Изпълнителният шеф на Милан Адриано Галиани пък заяви, че Балотели не е виновен за случващото се и обвини запалянковците, че имат твърде къса памет.

"Не е това начинът играчите да бъдат мотивирани да покажат най-доброто, на което са способни", заяви Галиани.

"Проблемът е, че тифозите имат много къса памет, те помнят само последните резултати. Много са неблагодарни към Балотели. Именно той ни вкара в Шампионската лига преди година, а този сезон също има доста голове и не заслужава да бъде критикуван по този начин", категоричен бе клубният шеф.

"Ние сме единственият италиански клуб, който неизменно участва в евротурнирите от началото на века", напомни Галиани. "И на най-големите се случва да имат трудни моменти, догодина ще сме много по-силни."