Милан не е получавал оферта от Арсенал за Марио Балотели, категоричен е изпълнителния директор на италианския клуб Адриано Галиани.

По-рано днес в английската преса се появиха слухове, че "Артилеристите" са се договорили с нападателя за личните му условия и трансферът бил почти сигурен.

Електронното издание Caught Offside твърди, че Арсенал е отправил оферта за 15.8 милиона лири. Въпреки че до скоро Милан се надяваше да получи по-висока сума за Балотели, сега "Росонерите" били готови да приемат офертата заради лошото представяне на играча в Сериа А и на световното първенство.

Всички тези слухове бяха допълнително подхранени и от снимката, която пусна самия Балотели в инстаграм. Той позира с приятелката си Фани Негуеша пред магазин за сувенири на Арсенал.

"Не сме получавали никакви оферти за Балотели до този момент, няма нищо от Арсенал", заяви Галиани непосредствено преди днешната контрола срещу Монца.

Същевременно той разясни, че очаквания трансфер на Робиньо в САЩ все още е под въпрос заради разминавания във финансовите параметри с Орландо Сити.

"Опитваме се да уговорим за Робиньо нещата подобно на това с Кака. Но все още сме на доста далечни позиции с Орландо Сити. Утре ще говорим с тях отново и ще потърсим решение".